perjantai 11. heinäkuuta 2014

1-vuotias

Zara täyttää tänään 1 vuotta! :) Päivänsankari sai tänään juhlan kunniaksi oikein kakun. Kakku ei tosin kiinnostanut hirveän paljon, mutta päällä oleva pekaanipähkinä sitäkin enemmän.


Ikä ei onneksi näy Zarassa vielä mitenkään. Zara on edelleen ylivoimaisesti seurallisin hamsterimme ja hereillä ollessaan pyörii dunassaan huomionkipeänä lähes aina, kun joku tulee huoneeseen. Ja kyllä Zaraa sitten hellitelläänkin. Vaikka hamsterien ei pitäisi niin välittää ihmisseurasta, niin Zara ainakin vaikuttaa viihtyvän hyvin.

Dunassa Zara ei ehkä kaivele enää niin paljon puruissa kuin joskus ennen. Se on monesti päivät dunan ylätasanteella, missä sillä on pari nurkkaa, joissa se yleensä nukkuu. Viime päivinä se on tosin ollut usein myös alhaalla yhdessä nurkassa, missä on sen pesupaikka. Se on siirtänyt sitä hieman irti dunan seinistä ja tunkee sivuittain seinän ja pesupaikan väliin. Kai se on mukavaa olla ahtaassa paikassa.

Zara tykkää kylpeä hiekassa. Tuolla takana se myös nukkuu.

Zaran herkkua on edelleen parsakaali ja auringonkukan siemenet. Tosin se syö kyllä oikeastaan kaikkea mitä tarjotaan. En usko, että Zara on lisännyt painoaan enää kuukausiin, mutta löysää nahkaa on silti paljon. Olikohan se viimeisessä näyttelyssä, missä lemmikkiluokan tuomari oli kirjoittanut yleisvaikutelmaan "pulla" ja nykyään se onkin meillä käytössä hellittelynimenä. Meidän ihana Pulla. <3

1 kommentti:

Susku kirjoitti...

Fiksu tyttö, pekaanipähkinä ja auringonkukansiemenet on munkin herkkua...