lauantai 28. helmikuuta 2015

Sirius sairastaa

Sirius kävi tänään eläinlääkärillä ja tuli takaisin antibioottikuurin kanssa. Eilen illalla huomasimme, että Siriuksen hengitys vinkui hieman ja välillä se myös naksui. Hengitys näytti vähän raskaalta. Se kuitenkin söi ja liikkui. Aamulla soitimme sitten päivystykseen ja pääsimme lääkäriin päivällä.

Siriuksella on ehkä joku hengitystietulehdus. Muuta vikaa lääkäri ei löytänyt kuin että sisäänhengitys vinkuu. Lääkäri oli antanut ensimmäisen ab-annoksen siellä ja meidän pitää jatkaa sitä viikon verran kotona aamuin ja illoin. Toivottavasti kuuri auttaa nopeasti! Ainakin tuntui, että vinkumista ei enää kotiin tullessa ollut niin paljon.


Tartunta on ehkä voinut tulla viikon takaisessa näyttelyssä, arvioi lääkäri. Eipä ole tullut mieleen, että niissä voisi tarttua jotain. Tosin ei nyt muutenkaan tiedetä pahemmin hamsujen sairauksista, kun meillä ei ole ollut muita kuin niitä kasvaimia, minkä takia on hamsut lopetettu. Ehdittiin itse jo epäillä reaktiota pölyyn, kun meillä tehtiin remonttia torstaina ja pölyä pääsi leviämään myös hamsujen huoneeseen. Siitä ei kuitenkaan kuulemma ollut kyse. Nyt sitten toivotaan vain pikaista parantumista!

Ei kommentteja: