sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Taaperot


Belanna ja Deanna ovat pikkuhiljaa kotiutuneet meille. Ikää niillä on nyt 7 viikkoa, mutta silti ne tuntuvat meistä vielä ihan pikkuisilta, kun verrataan niitä Zaraan. Emme ole toista kertaa uskaltaneet kokeilla niiden yhdistämistä, kun hyvin näyttää nyt menevän sekä pienillä että Zaralla.

Pieniä luonne-eroja olemme havainneet näissä. Molemmat tosin ovat jotenkin reppanoita ja varovaisia tai sitten vain vertaamme niitä Zaraan, joka ei ole kumpaakaan. ;) Mutta Deanna on ihan selvästi arempi tyyppi. Sitä näkee harvemmin hereillä eikä se koskaan kävele itse kädelle. Belanna taas hakee enemmän kontaktia. Ulkonäöllisesti Deanna on pyöreämpi ja "hamsterimaisempi", kun taas Belanna on vähän sellainen rääpäle. Vaikka näyttää sekin saaneen jo vähän massaa.

Välillä ne majailevat puisessa pesämökissä, mutta suurimman osan ajasta ne taitavat lymyillä munakennon alle rakentamassaan pesässä. Sieltä ne toisinaan kiipeävät kennon sisään nukkumaan. En tiedä minkä verran nämä olivat kasvattajalla yhdessä, mutta selkeästi niillä ei kuitenkaan ole sellaista yhteyttä kuin Zaralla ja Zeldalla oli. Mutta tulevat nämä kuitenkin hyvin keskenään toimeen.

Tällä hetkellä jännitetään, että ehdimmekö saada pienten rekisteröintitodistukset ennen ensi keskiviikkoa. Silloin päättyy ilmoittautuminen seuraavaan näyttelyyn. Nämä olisivat ehtineet juuri täyttää 2 kk, joten olisi kiva päästä kuulemaan arviointeja. Mutta jos ei saada todistuksia, niin sitten menemme vain Zaran kanssa.

Alla Deanna aterioimassa.



Ja vielä muutama kuva 2 viikon takaa kotiutumispäivältä.




Ei kommentteja: