sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Mussukan paluu

Asumuksen vaihto dunaan teki ilmiselvästi hyvää Zaralle. Se on nyt asunut siellä 2 viikkoa ja jo parin päivän sisällä sen käytös oli muuttunut. Enää se ei pure, ei edes yritä näykkiä. Se on hirveän huomionkipeä (siis hyvällä tavalla), ihana pallero, joka hurmaa uteliaalla ja kiltillä olemuksellaan. Sanoisin, että Zara is back! :)

Ruuan hamstraaminen muuten loppui siihen yhteen tammikuiseen kertaan. Nykyään osaamme toivoakseni olla ruokinnassa hivenen viisaampia ja mielestäni Zara on juuri sopivan pyöreä. Tosin enpä voi sanoa osaavani katsoa, milloin pyöreä kääpiöhamsteri on sopivan vai liian pyöreä...


Seuraava näyttely on hiihtolomaviikon lauantaina. Tiedämme jo nyt, että Zara tullaan palkitsemaan siellä. Luin nimittäin hamsteriyhdistyksen sivuilta, että Zara oli viime vuoden voittaja omassa ulkomuotoluokassaan! Tosi hienoa, kun ehdimme käydä vain 2 näyttelyssä. Seuraavassa näyttelyssä siis palkitaan viime vuoden voittajat. Zara sijoittui myös hienosti lasten lemmikeissä toiseksi. Pikkuinen Zeldakin mainittiin tuloksissa, kun se oli yhdellä sijoituksellaan (3. sija) koestandardien 7.

Viikko sitten ostimme pienen lipaston, niin saimme dunan terran viereen ja samalla hieman lisää tilaa hamsteritarvikkeille.


Alla vielä kurkistus dunaan. Zara ei suostunut tulemaan kuvaan, vaan touhuilee munakennon sisällä.


2 kommenttia:

Susku kirjoitti...

Voi olla jättiläinen kääpiöksi, mutta sanoisin kuitenkin, että aikasta isoilta näyttävät nuo vihannekset! :DDD

Saana kirjoitti...

Hyvä huomio. :D Ollaan niin totuttu jo tohon kokoon, että mittasuhteet hämärtyy. Mutta taas lauantaina kun nähdään näyttelyssä paljon syrkkejä, niin ne ne vasta näyttää jättiläisiltä, melkein kuin marsuilta! :D