lauantai 25. tammikuuta 2014

Vauvat

SOFIA KIRJOITTI:

Tänään saimme vihdoin Zaralle kavereita. Kävimme hakemassa ne Hyvinkäältä, missä tapasimme kasvattajan. Kun näimme poikaset, tuntui siltä kuin ne olisivat ihan minikääpiöhamstereita! Tiesimme kyllä, että ne ovat vielä pieniä. Ne ovat vasta 5 viikkoa.

Minä sain päivän vanhemman, sinisen argenten värisen hamsterin, jonka nimeksi tuli Deanna. Pikkusiskoni sai suklaan värisen hamsterin, jonka nimeksi tuli Belanna. Olimme ihan innoissamme!!! Näistä kahdesta tulisi Zaralle hyvät kaverit.

Kun tulimme kotiin, oli ensin siivottava terra ennen kuin pikkuiset tulisivat. Kun terra oli siivottu, panimme Deannan ja Belannan ensimmäiseksi, että ne voisivat tottua siihen. Kun Zara päästettiin sinne, se alkoi nuuhkia paikkoja ihmeissään. Heti kun Belanna näki Zaran, säntäsi se mökkiin turvaan, koska Deanna oli siellä. Zara seurasi perässä ja alkoi heti hyökkäillä. Pienet narisivat ja säntäilivät pakoon ja Zara meni koko ajan niiden perässä. Se puri niitä ihan kunnolla ja Deannan kuonosta tuli verta. :( Katselimme sitä hetken ja sitten Zara oli pakko ottaa sieltä pois.

Tilanteen rauhoituttua Deanna ja Belanna menivat munakennoon nukkumaan (päällekkäin), söpöä. Toivottavasti ne eivät saaneet traumoja. Ne muuten pesevät itseään yhtä söpösti kuin Zorro. <3 Toivottavasti ne kotiutuvat meille hyvin.

Zara siirrettiin asumaan vähän pienempään dunaan, ettei se satuttaisi tai säikyttäisi pieniä enempää. Ehkä se ei purekaan sitten enää. Dunassa sen on hyvä olla ja myöhemmin illalla se oli kädellä aivan normaalisti kuin mitään ei olisi tapahtunut. <3

 
Deanna vasemmalla ja Belanna oikealla.


Belanna isin kädellä. <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootteko jo uskaltaneet kokeilla uudestaan kaikkien kolmen yhteiseloa?

Anonyymi kirjoitti...

Ei olla vielä. Katsellaan nyt rauhassa ja täytyisi ehtiä lukemaan aiheesta lisää kokemuksia.

Johanna