torstai 3. huhtikuuta 2014

Munakennon mussukkat

Pikkuiset eivät enää ole niin pikkuisia, minkä huomaa siitä, että ne ovat päässeet normaaliin "hamsterirytmiin". Ne eivät siis ole enää niin usein päivisin hereillä. Ja illalla ne saattavat nukkua vielä kun lapset menevät nukkumaan. Tämä on vähän harmillista, koska niitä ei tule käsiteltyä niin paljon. Zarahan on niin kesy ja seuranhaluinen, että se saattaa olla kädellä ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla. Toisinaan se ei edes liikahda pois kädeltä, kun sen yrittää laittaa takaisin dunaan. ;)

Munakenno ja sen alunen ovat edelleen Belannan ja Deannan suosikki nukkumispaikkoja. Siellä ne saattavat olla vierekkäin tai päällekkäin, kuten alla olevassa kuvassa. Monesti nähdään, kuinka toinen ryömii vain toisen yli, eikä se toinen ole moksiskaan.


Lauantaina suunnataan auton keula kohti Jyväskylää vuoden toiseen näyttelyyn. Herätys on klo 5.30 ja pitkä päivä tiedossa. Kaikkeen hulluun sitä ryhtyykin vapaaehtoisesti! :) Jännää kuulla menevätkö pienten arvostelut yhtään samalla tavalla kuin ensimmäisessä näyttelyssä. Ja jännää kuulla mitä Zaran koosta sanotaan... Mun mielestä se ei ole yhtä pullukka kuin viime näyttelyssä, mutta kyllähän sillä sitä massaa riittää. 

Ei kommentteja: