maanantai 21. joulukuuta 2015

2-vuotias

Nyt on sekin ihme nähty, että meidän hamsu täytti 2 vuotta! Eilen siis juhlittiin Belannan synttäreitä. <3 Päivänsankari oli illalla hyvin pirteänä maistamassa herkkuja. Me ei olla koskaan syötetty hamsuille mitään sokeripitoista, mutta tehtiin nyt poikkeus. Jostain näyttelystä on joskus tullut sellainen vadelma-siementanko palkintona ja Belanna sai maistaa nyt sitä. Ja hyvin näyttikin maistuvan. :P






Olisi kiinnostavaa tietää, millaisia tämänikäiset hamsut yleensä ovat. Meidän mielestä Belanna on aivan samanlainen kuin mitä se on ollut jo useamman kuukauden. Paitsi että nyt ollaan nähty sen jo monta kertaa kiipeävän linnan päälle... Voimia siis riittää. Ja juoksupyörässäkin sitä on nähty enemmän kuin ennen. Turkki on pehmeä ja kiiltävä, silmät ja korvat näyttävät hyviltä. Turkki on tosin kulunut vatsapuolelta ja varsinkin tassuista. Ja yhtä kiltti se on kuin aina.




Belannan elämä on näyttänyt jatkuvan tasaisen rauhallisesti vaikka se onkin yksin. Ehkä ainoa muutos on se, kun ennen ne nukkuivat välillä Deannan kanssa kasassa dunan ylätasolla, niin nyt Belanna ei ole enää tehnyt sitä. Omassa mökissä on parasta olla, varsinkin kun siellä on vielä vessapaperin palasia pehmikkeenä.



Ei kommentteja: