keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Aamurutiinit ja näyttelyyn valmistautumista


Pimeiden aamujen myötä on ollut kivaa, kun hamsut ovat hereillä kun menen herättämään esikoista, jonka huoneessa dunat ovat. En laita huoneeseen valoa, mutta eteisestä kajastaa kuitenkin. Ei mene kuin hetki, kun vähintään yksi pallero tulee pyörimään esiin ja hakemaan huomiota. Deanna kiipeää nykyään aina dunan ylätasanteella olevan ”linnan” päälle ja steppailee siellä kaltereita nuuhkien. Belannakin tulee yleensä sinne nuuhkimaan, mutta kiipeää todella harvoin. Sirius taas ennemminkin tarkkailee ja odottaa, tulisiko sieltä mitään herkkuja. Monesti vien aamulla mukanani kuivia leivänpaloja tai annan kurpitsan- tai auringonkukan siemeniä.


Viime viikonlopun olimme maalla ja hamsut jäivät kotiin, vaikka olimme aiemmin suunnitelleet ottavamme ne mukaan. Lähtövaiheessa silti totesimme, että valtavan tavaramäärän kuskaaminen ei ehkä ole välttämätöntä, kun olemme poissa alle 2 vuorokautta. Takaisintulo oli kuitenkin kivaa, kun saimme niin innostuneen vastaanoton kotiin palatessamme. <3 Eihän tuo aika ollut pitkä, mutta silti huomasimme kaikki ikävöivämme hamsuja sen verran, että seuraavan kerran otetaan ne kuitenkin mukaan. ;)


Grand Gala lähestyy ja on lopultakin tämän viikon lauantaina, kivaa! Edellisestä näyttelystä on jo puoli vuotta! Mielenkiintoista kuulla, mitä Siriuksesta sanotaan. En ole aiemmin näyttelyissä seurannut talvikoita ja mietin, että onko niitä yleensäkin niin paljon. Nyt oli ennakkoon ilmoittautuneita 52. Huh. Campbelleja onkin taas paljon vähemmän. Deanna ja Belanna eivät enää ole parhaassa kukoistuksessaan, mutta silti meidän mielestä oikein hyvässä kunnossa. Deannan turkki ei ole niin hyväkuntoinen kuin nuorempana, mutta muuten se näyttää omaan silmään oikein esimerkilliseltä. Kiipeily varmaan näkyy siinä, kun se on sellainen jäntevä pallero edelleen. Belanna taas löysistyi jossain vaiheessa, mutta nykyään se näyttää ehkä jopa paremmalta kuin esim. viime näyttelyn aikoihin. Mutta se on saanut niin erilaisia arvosteluja, että en osaa yhtään sanoa, millaiset tällä kerralla tulee. Mutta kohta se nähdään! :)

Ei kommentteja: