sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Kuvia Belannasta

Belannasta ei ole ollut vähään aikaan kuvia, joten tässä muutama:


Alemmassa kuvassa näkyy hyvin turkin hopean sävy. Vaikka se on ollut sellainen alusta asti, niin hopeaisuus tuntuisi lisääntyvän iän myötä. Ikäähän Belannalla on nyt hieman yli 8 kuukautta. 


Belanna ja Deanna saivat dunansa yläkertaan Zaran perintönä puisia "linnan" osia. Niiden päälle on myös kiva kiipeillä ja toisaalta ne tarjoavat sopivaa näkösuojaa.


Aikanaan Zorro kurkisteli tästä samasta alemmassa kuvassa olevasta ikkunasta ensimmäisenä päivänään. Se oli vaan silloin varmaan puolet pienempi. 


Belanna ja Deanna ovat taas selkeästi menossa kohti hamsterimaisempaa rytmiä eli niitä näkyy vain harvoin hereillä päivällä tai edes alkuillasta. Välillähän ne ovat olleet paljonkin hereillä päivisin. Vähän harmi, kun niiden puuhia ei tule nähtyä niin paljon. Sen verran niitä seuraillessa on kuitenkin käynyt ilmi, että pieni ja pippurinen Deanna on edelleen se, joka dunassa määrää. Vaikka hamsut esim. pesevät toisiaan silloin tällöin, niin ne taitavat nukkua eri paikoissa suurimman osan ajasta, Belanna mökissä ja Deanna kahvilassa. 

Ei kommentteja: